Skip to main content

Een bar volledig op maat

Lekker thuis met familie of vrienden een borrel drinken? Dan wilt u natuurlijk een gezellige plek waar u zich heerlijk kunt ontspannen. Van Kronenburg ontwerpt, produceert en monteert graag een bar voor u, volledig op maat. Wilt u alleen de benodigde kasten, of een complete bar inclusief alle benodigde apparatuur, zoals koelkast, spoelbak en tap? U kunt het beide met een gerust hart aan ons overlaten! Indien nodig werken we nauw samen met uw interieurarchitect, loodgieter en elektricien, zodat we u een perfect resultaat kunnen leveren.

Waarom kiezen voor een op maat gemaakte bar?

Elke ruimte is uniek en vraagt om een bar die perfect past bij uw stijl en functionele eisen. Bij Van Kronenburg Interieurbouw streven we ernaar om bars te creƫren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook praktisch en duurzaam. Of u nu een moderne, strakke bar wilt of juist een warme, klassieke uitstraling wilt, onze vakmensen zetten hun expertise in om uw visie werkelijkheid te maken. Elke ruimte is anders, en standaard bars passen niet altijd perfect in uw beschikbare ruimte. Een op maat gemaakte bar zorgt voor optimale benutting van de beschikbare ruimte. Bij Van Kronenburg Interieurbouw werken we met materialen van hoge kwaliteit. Dit garandeert niet alleen een duurzaam eindproduct, maar ook een bar die jarenlang er prachtig uit blijft zien.

Kwaliteit in huis

Uiteraard bespreken wij eerst uw wensen met u. Op basis daarvan ontvangt u een sfeerimpressie en heldere offerte van ons. Wat uw budget ook is, en hoe uw ideale borrelruimte er ook uitziet, bij Van Kronenburg kunt u erop rekenen dat u altijd kwaliteit in huis haalt. Wij werken uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde materialen, die we met grote nauwkeurigheid en liefde voor het vak monteren. Onze werkzaamheden eindigen pas, als u helemaal tevreden bent!

Neem contact op voor een maatwerk bar

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een op maat gemaakte bar die niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze overtreft.

Contact