Skip to main content

Kasten

Wilt u een kast op maat laten maken? Bij Van Kronenburg Interieurbouw begrijpen we dat elk huis uniek is en dat standaardoplossingen vaak niet voldoen. Daarom bieden wij maatwerk kasten die zijn ontworpen om perfect aan te sluiten bij uw persoonlijke stijl, ruimte en behoeften. Of het nu gaat om een inloopkast, kledingkast, of een andere specifieke opbergoplossing, bij Van Kronenburg Interieurbouw bieden wij de mogelijkheid om een unieke kast op maat te laten maken.

Waarom kiezen voor een kast op maat?

Wat u bedenkt, kunnen wij maken! Van Kronenburg Interieurbouw maakt kasten, wandkasten en volledige kastenwanden op maat, die perfect aansluiten op uw wensen. Waarom genoegen nemen met een standaardkast als u een uniek element aan uw interieur kunt toevoegen? U heeft de volledige keuze over de uitstraling, afwerking, afmetingen en indeling, waardoor u een kast krijgt die perfect aansluit op uw persoonlijke wensen. Wilt u alle ruimte goed gebruiken, zelfs in de kleine en lastige hoekjes? Wij zorgen ervoor dat uw kast perfect past.

Van wens tot realisatie

Wanneer u voor een kast van Van Kronenburg kiest, dan kiest u voor kwaliteit. Wij brengen uw ideeën, of die van een interieurarchitect, tot leven in een prachtig eindresultaat. We luisteren naar uw ideeën, voorkeuren en specifieke behoeften. Of u nu al een concreet ontwerp heeft of op zoek bent naar professioneel advies, ons team staat voor u klaar. Hierbij houden we rekening met de beschikbare ruimte, uw voorkeuren en de functionele eisen. Bij het realiseren van een kast op maat heeft u de vrijheid om te kiezen uit een breed aanbod aan materialen en kleuren, passend bij ieder budget. Vervolgens wordt de kast professioneel geïnstalleerd in uw woning, waardoor deze naadloos integreert in de ruimte.

Soorten kasten

Op maat gemaakte kasten zijn perfect voor slaapkamers. Of je nu kiest voor schuifdeuren, een open kast of een inloopkast. Kies de indeling, verlichting en accessoires om een kast te realiseren die niet alleen functioneel is maar ook voldoet aan al uw wensen. Optimaliseer de beschikbare ruimte met onze kasten die perfect passen onder schuine wanden. Maximaliseer de vloeroppervlakte met onze schuifdeurkasten. Deze ruimtebesparende oplossingen zijn ideaal voor slaapkamers, gangen of andere ruimtes waar traditionele deuren onpraktisch zijn. En ook in uw leefruimte bieden op maat gemaakte kasten veel mogelijkheden. Optimaliseer uw woonkamer met een op maat gemaakte TV-meubel. Dit creëert handige opbergruimte voor elektronica, terwijl u geniet van een stijlvolle toevoeging aan uw woonkamer.

Sfeerimpressie of 3D-tekening

De vervaardiging van een kast begint vaak met een goed advies. Wij komen graag in een vroeg stadium bij u langs, zodat we de mogelijkheden kunnen inventariseren en u indien gewenst kunnen voorzien van een sfeerimpressie of 3D-tekening. Op die manier krijgt u een goed beeld van het resultaat. Of u nu van luxe houdt of een wat kleiner budget hebt, bij Van Kronenburg kunt u altijd rekenen op kwaliteit, vakmanschap en een vriendelijke manier van werken.

Bekijk onze werkwijze

Kasten voor bedrijven

Maatwerk kasten zijn niet alleen geschikt voor elke woonruimte, maar vormen ook de ideale oplossing voor de kantoorinrichting. Kasten zijn essentieel, zowel in huizen als in zakelijke omgevingen, omdat er altijd vraag is naar opbergruimte. Wij kunnen voor elke plek de perfecte kast maken, in verschillende formaten en vormen. 

Neem contact op voor een kast op maat

Wilt u uw ideeën omzetten in een kast die perfect aansluit bij uw wensen? Wij zorgen voor de kroon op uw interieur.

Contact